صفحه اصلی   English

دانستنیهای علمی
            
فارسی: گوار
   

صمغ گوار از جداره داخلی گیاه گوار بدست می‌آید. این گیاه اصولاً در هند و پاكستان از ماه ژوئیه تا دسامبر رشد می‌كند. در زمان برداشت، دانه‌ها از پوسته گیاه خارج شده و سپس بصورت پودر در می‌آیند.
صمغ گوار یك نوع امولسیون كننده، غلظت دهنده وتثبیت كننده است وكاربردش در طیف گسترده‌ای از مواد غذایی آرایشی ودارویی به تأیید رسیده است. این ماده بصورت پودرسفید یا زرد رنگ بی بو به فروش می‌رسد.
صمغ گوار كاربردهای غذایی مختلفی دارد. پخت نان، بستنی، شربتها، پنیر، محصولات دارای شیرمایع، موادگوشتی، سس ها و سالادها،‌ انواع پاتری سوپ‌ها، دسرهای شیرین، ماهی كنسروی سس‌دار، مواد غذایی منجمد وغذای حیوانات، مواد آرایشی ودارویی، همچنین بعنوان غلظت دهنده در مواد آرایشی و دارویی استفاده می‌شود.

 
 
بازگشت